Norske kjendisdamer sex etter fødsel

norske kjendisdamer sex etter fødsel

Jeg lurer på hvordan dere jenter hadde det etter fødsel når det gjelder sex. Trodde jeg skulle bli skikkelig "slapp" nedentil jeg. Men jeg har blitt. Dette påvirkes av hormonelle svingninger, graviditet og etter sex. Visste du forresten at 40% av norske kvinner skulker underlivssjekken (tall og sak . Å føde barn utvider, men har kjent flere jenter som har blitt trangere etter fødsel. Og tel deg som er så glad i tai damer eller skær'n je si underutviklet!!!. Heihei! Jeg går rett på sak: Kjæresten min var klar for å ha sex igjen ca. en uke etter vårt første barn ble født. Det var ikke jeg. Det er ca 3 mnd.

E-postadresse sex med eldre kvinne

Det kan være stor forskjell på hans og hennes syn på sex og samliv etter fødselen. Men er dere klare mentalt? Det er jo ganske sykt. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen.


norske kjendisdamer sex etter fødsel

Hvordan er det egentlig å ta opp igjen sexlivet etter fødselen? Noen hopper til køys før den seks uker lange ”fredningstiden” er over, andre kan bruke måneder   Mangler: norske ‎ kjendisdamer. Vi hadde sex 3 uker etter fødsel, men uten samleie. liten, helsesøster ser rundt i kretsen, harker og sier "Korsen e de me samlive, da, damer?. Heihei! Jeg går rett på sak: Kjæresten min var klar for å ha sex igjen ca. en uke etter vårt første barn ble født. Det var ikke jeg. Det er ca 3 mnd.

Parisa Innlegg: Del jesman2 skrev: parisa: "Med knipeøvelser, så blir det så bra atte : Jeg har født tre unger, og fitta funker like bra som før jeg fikk unger : " "Hehe, jeg må google.startsiden hva smaker fitte altså : " - Ler jeg også da. Heldigvis har jeg en snill og forståelsesfull mann som tok hensyn hele veien. Svært mange forteller at de var nervøse de første gangene og bekymret for hvordan det ville kjennes — både for han og henne. Monaco ble seriemester for første gang på 17 år. Nå kan jeg vel ikke akkurat stå inne for den kommentaren fra din kjære. Når er det trygt å amme igjen etter å ha drukket alkohol? Krenking av privatlivets fred.
Vaginal fødsel