På nett g punkt

på nett g punkt

Har fått flere henvendelser fra folk etter at jeg begynte å svare på innlegg her om G - punktorgasme, og jeg kan gjerne gi en generell innføring om dette basert på. Alle kvinner har et g - punkt, men mange er ikke klar over det fordi de leter etter et lite punkt i stedet for å stimulere et større område, noe som må. Mannens G punkt er ikke så mye omtalt, men det er faktisk et faktum at menn som har problemer med å komme, spruter i løet av sekunder om de blir stimulert i....

Modne damer mann søker dame

Janni selv mener det ikke er noen grunn til fortvilelse hos kvinner som kanskje ikke har noe g-punkt. Vet ikke hva det er en gang, men hvis det ikke kan skade sjeden, så hvorfor ikke?

på nett g punkt

(VG Nett) Forskere ber kvinner som aldri har funnet sitt såkalte G - punkt om å ta det helt med ro: Det finnes mest sannsynlig ikke rent fysisk. Den gode nyheten er at g - punktet ser ut til å være mer enn en myte. Den dårlige nyheten er at det kanskje ikke finnes hos alle damer. Alle kvinner har et g - punkt, men mange er ikke klar over det fordi de leter etter et lite punkt i stedet for å stimulere et større område, noe som må.

De får input fra mange steder som blogger og media hvor det skrives veldig mye om hva som er sunt og usunt. Musikk, TV og film. G-punktet blir også kalt «kvinnens prostata» og «urinrørssvamp» siden det er plassert rundt urinrøret. Giovanni Luca Gravina, Fulvia Brandetti, Paolo Martini, Eleonora Carosa, Savino M. Blant leger og gynekologer er det skepsis om G-punktet i det hele tatt eksisterer [2] Dr.
Soozk erotiske jenter

  • På nett g punkt
  • På nett g punkt
  • Her inne ligger det flere kjertler, og disse kjertlene kan av og til utskille en spesiell væske.
  • F inn erotic picture


LIVE IN LEIPZIG: Show me love (Basti K/G-Punkt-Die Band Cover)